top of page
Udvardi-Cargo Logó

Rólunk

Kik is vagyunk?

Az Udvardi Cargo Kft. 2018-ban alakult meg azzal a küldetéssel, hogy korszerű és fenntartható megoldásokat kínáljon a szóródó anyagok és hulladékok hatékony szállításában. Az alapítók elhivatott szakemberek, akik évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a logisztika területén, és céljuk egy olyan vállalkozás létrehozása volt, amely hozzájárul a környezetvédelemhez és a társadalmi felelősségvállaláshoz.

D82A24D9C2C541D4A74ADF7E6D436E62.JPG

Az ügyfeleink elégedettsége számunkra elsődleges fontosságú. Rugalmas szolgáltatásaink, magas színvonalú szakértelemmel rendelkező csapatunk és versenyképes áraink révén arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek optimális megoldásokat nyújtsunk. A visszajelzéseiket mindig nagyra értékeljük, és azokat felhasználva folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat. Az Udvardi Cargo Kft. elkötelezett a környezetvédelem iránt. Járműveinket úgy terveztük, hogy minimális legyen a környezeti terhelés, és folyamatosan keresünk olyan új technológiákat, amelyekkel tovább csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat. Rendszeresen részt veszünk környezetvédelmi kezdeményezésekben és támogatjuk azokat a projekteket, amelyek elősegítik a fenntarthatóságot.

2024. januárjában elindítottunk egy új divíziót amely a lakosság és a KKV szektor szóródó anyaggal való kiszolgálásáért felel. Folyamatosan bővülő anyag palettánk a legjobb minőségű anyagokat tartalmazza. Az Udvardi-Tüzép Kft. célja, hogy Komárom-Esztergom vármegyén belül ellássa a lakosságot illetve a kis és középvállalkozásokat a számukra szükséges anyaggal legyen szó akár kis- akár nagy mennyiségről.

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket a kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén!

bottom of page